Niğde Valisi Yılmaz Şimşek İl Özel İdaresi tarafından yapılan Dikilitaş-Kavlaktepe arasındaki sıcak Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek İl Özel İdaresi tarafından yapılan Dikilitaş-Kavlaktepe arasında 14 Km yoldaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek İl genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve İl Özel İdaresi genel sekreteri Ali Nebol’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Yılmaz Şimşek beraberinde İl jandarma Alay Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve İl Özel İdaresi genel sekreteri Ali Nebol ve daire müdürleri ile beraber incelediler.

İl Özel İdaresi'ne bağlı yol yapım ekiplerimiz aşırı sıcaklar rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biz de bu çalışmaları hem yerinde görmek hem de görevli personelimize moral vermek için inceleme gezileri düzenliyoruz. Dikilitaş-Kavlaktepe mevkiine giden yolda ekiplerimiz sıcak asfalt çalışması yapıyor. Bu güzergahta çok sayıda köyümüz var. Bu nedenle çalışmalara hız verdik. Kısa süre içinde bu bölgedeki asfaltlama çalışmasını bitireceğiz" dedi. 
 
Editör: TE Bilişim