Niğde Valis Ertan Peynircioğlu, Niğde Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyarette etti. 

Vali Ertan Peynircioğlu'nu Niğde Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fatih Balcı, Tıbbı Hizmetler Başkanı Uzm. Dr Yücel Yılmaz, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Faik Serdar Aydın ve Mali Hizmetler Başkanı Barış Bozdemir karşıladı.

Genel Sekreter Uzm. Dr. Fatih Balcı’dan hastane hakkında bilgiler alan Vali Ertan Peynircioğlu, daha sonra Niğde Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ve Göğüs Hastalıkları ek binarı gezdi.

Daha sonra Vali Peynircioğlu, hastanede Poliklinikler, Palyatif Bakım Merkezi, 2. Basamak Yoğun Bakım, Acil Servisi gezerek incelemelerde bulunurken hastalarla ve çalışanlarla görüştü. Hastaların isteklerini dinleyenVali Peynircioğlu ,daha sonra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine geçerek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde tedavi alan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir’le görüştü. Tedavisi hakkında bilgi alan Vali Peynircioğlu, kahraman şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastalarla yakından ilgilenen Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, hastalara geçmiş olsun ziyaretlerinden sonra Genel Sekreterimiz Uzm. Dr Fatih Balcı’ya ve yönetime teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.


 
Editör: TE Bilişim