Vali Ertan Peynircioğlu Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek Niğde merkez mahalle muhtarları ile görüştü.

Gerçekleştirilen ziyarette muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Peynircioğlu;  “Muhtarlarımız vatandaşlarımızla bürokratlar arasında bir iletişim köprüsüdür. Vatandaşlarımızın sorunlarını bizlere aktarırlar. Bu nedenle muhtarlarımızın makamları hiçbir zaman önemini kaybetmemiştir. Biz muhtarlarımızı ne kadar güçlendirirsek, mahalleli ve köylü o kadar güçlenir" dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde ilimizi bulunduğu noktadan daha üst noktalara hep birlikte taşıyacağız" diyen Vali Peynircioğlu, “Bizler, muhtarlarımızın, daha verimli, daha kaliteli ve daha hızlı hizmet sunabilmeleri için her türlü imkanı sağlamak adına gerekeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

VALİ PEYNİRCİOĞLU ESNAF ODALARI BİRLİĞİNİDE ZİYARET ETTİ

Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (NESOB)  ziyaret eden Vali Ertan Peynircioğlu birlik çalışmaları hakkında Başkan Erdoğan Aykin’den bilgi aldı.
Niğde Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Aykin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Vali Ertan Peynircioğlu; “Niğde’mizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına büyük ölçüde katkıda bulunan esnafların birlik ve beraberliğini sağlayan NESOB ilimizin önemli kuruluşlarından bir tanesidir.

Bizler, Kentimizin gerek kültürel, gerek sosyal, gerekse ekonomik açıdan gelişimi için katkı sağlayan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarında olduğu gibi esnafımızla da her zaman işbirliği içinde olacağız. ” dedi.


Editör: TE Bilişim