Vali Ertan Peynircioğlu,  parti ziyaretlerine devam eiyo, Ak Parti'nin ardından CHP ve MHP yi de ziyaret eden Vali Peynircioğlu, Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş ve Cemiyet Üyeleri ile bir araya geldi.



SİYASİ PARTİLERE NEZAKET ZİYARETİ

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne nezaket ziyaretinde bulunarak İl Başkanlarıyla görüş alışverişinde bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı Binasında İl Başkanı Erhan Adem ve Parti Teşkilatı tarafından karşılanan Vali Ertan Peynircioğlu, Partililerle bir süre sohbet edip, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

CHP il Teşkilatına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’na geçen Vali Peynircioğlu, İl Başkanı Ali Güngör ve Partililer tarafından karşılandı.

Kentin sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü ziyaretlerde Parti Teşkilatlarıyla bir süre sohbet eden Vali Peynircioğlu, "Yeri geldiğinde siyasi görüş ayrılıklarını bir tarafa bırakarak ilimiz Niğde için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıkları için Siyasi Parti İl Başkanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Niğde’nin gelişimi konusunda Siyasi Parti Başkan ve Teşkilatları hep yanımızda oldular.

Kentimizin önemli konularını imkân buldukça ele aldık. İnşallah hep birlikte el ele vererek Kamu Kurumları, siyaseti, Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızın da destekleri ile Niğde’yi daha iyi noktalara getirmek için gayret göstereceğiz” dedi.



 VALİ PEYNİRCİOĞLU; “BASIN, VATANDAŞIN GÖREN GÖZÜ, İŞİTEN KULAĞI VE SÖYLEYEN DİLİDİR”.
 Niğde Akmedrese Kültür Merkezi içerisinde bulunan Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş’ten Cemiyetin faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Peynircioğlu, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Üyeleri ile tek tek sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

  Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Üyeleri nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Peynircioğlu’na teşekkür ederken, gazeteciler arasında koordineyi sağlayarak yerel basının güçlendirilmesi konusunda cemiyetlerin önemine değinen Vali Ertan Peynircioğlu da; “ Basın, Vatandaşın gören gözü, işiten kulağı ve söyleyen dilidir. Toplumsal ve yerel konularda kamuoyunun tarafsız olarak bilgilendirilmesi ve ilimizin tanıtımında yerel basına önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir. Niğde’mizin gerek sosyo-kültürel gerekse de ekonomik olarak kalkınmasında önemli yeri olan yerel basınımıza cemiyet olarak desteklerinizi esirgemeyeceğinizden eminim.  Fedakârca yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.  

Vali Ertan Peynircioğlu Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş ve Cemiyet Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.



 
Editör: TE Bilişim