Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı ile birlikte Altunhisar’da bulunan esnafları ziyaret etti.
Ziyaretlerine Altunhisar Ziraat Odası ile başlayan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu,  Ziraat Odası Başkanı Ali Atasoy’dan ilçe tarımı ile ilgili gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Ali Atasoy, “Oda olarak Altunhisarlı çiftçilerimize en iyi hizmeti yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

Ziraat odasının ardından ilçe merkezinde bulunan esnafları tek tek gezerek esnafların, sorun, öneri ve talepleri dinleyen Vali Peynircioğlu,  “Küçük ve orta ölçekli esnafımız, toplumun değerlerini oluşturan, ekonomiye canlılık getiren birer dinamiktir.

Esnaflarımıza göstermiş olduğu yoğun ilgileri dolayısıyla çok teşekkür ediyor, Allah'tan hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" dedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Vali Ertan Peynircioğlu yine Altunhisar ilçesinde bulunan Cami Yaptırma Derneği tarafından kuran kursu öğrencileri yararına düzenlenen kermesi ziyaret etti.

Yatılı Kuran Kursu Hizmet Binasında incelemelerde bulunan Vali Peynircioğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.

VALİ PEYNİRCİOĞLU KARAKAPI SAKİNLERİNİ DİNLEDİ.
 Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Altunhisar İlçesinden  Karakapı Beldesinde vatandaşlarla bir araya gelerek görüş, öneri ve talepleri dinledi.

Gerçekleştiren ziyarette Vali Peynircioğlu’nu Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Karakapı Belediye Başkanı Kamil Demiralp, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kurum Müdür ve Amirleri ile çok sayıda Vatandaş karşıladı.

Sorun ve çözüm yollarının görüşüldüğü Devlet-Vatandaş buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen toplantıda Vali Ertan Peynircioğlu “İlçe ve Beldelerimizi gezerek sorunları yerince incelemek, talep ve önerileri dinlemek, siz değerli vatandaşlarımızla hasbihal etmek için buradayız. Toplantılarımızın amacı sorunlarımıza mümkün olan en kısa sürede çözüm yolları bulabilmektir.” dedi.

İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve ilgili Kurum Müdürlerinin de iştirak ettikleri toplantıda konuşmasına devam eden Vali Peynircioğlu; “Tabi ki imkânlar ölçüsünde devletimiz, gereken her türlü hizmeti yapıyor, Belediye Başkanımız gerekli tüm yatırımları yapıyor. Fakat buna rağmen insanoğlunun yaşam sürdüğü her yerde ihtiyaçlar bitmez. Bu ihtiyaçları imkânlar dâhilinde giderebilmek için bizlerde ne gerekiyorsa yapıyoruz ve bundan sonrada yapmaya devem edeceğiz.” dedi.

Belde sakinleri ile gerçekleştirilen toplantının ardından Vali Peynircioğlu, Karakapı Belediye Başkanı Kamil Demiralp’i makamında ziyaret etti.
 
 
Editör: TE Bilişim