Bir takım temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ı makamında kabul eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Niğde’de yapımı tamamlanan ve inşasına devam edilen öğrenci yurtları ile Niğde’deki Sportif faaliyetlerin genel durumu hakkında bilgi aldı.  


Niğde’de yaptırılan 4 bin kişilik öğrenci yurdu ile bin kişilik kız öğrenci yurdu ve temel atma hazırlıkları devam eden 2 bin kişilik yurt için gelişmelerin görüşüldüğü toplantıya Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden de katıldı. 

21 Nisan Perşembe günü saat 11.30’da gerçekleşen görüşmede Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Niğde’deki sportif faaliyetlerin genel durumu, ilimiz köylerinde yaptırılan halı sahalar, yapımı devam eden spor tesisleri ve sporla alakalı diğer konular hakkında Vali Necmeddin Kılıç’tan bilgi aldı. 


Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, görüşmede bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden’e Niğde ile ilgili genel talimatlar vererek ilerleyen günlerde Niğde’yi ziyaret edeceği temennisinde bulundu. 


Yaklaşık 40 dakika devam eden görüşme, Bakan Kılıç’ın Niğde ve Niğdelilere selam göndermesi ile son buldu.

 

 

Editör: TE Bilişim