Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.
Vali Ertan Peynircioğlu mesajında;

Birlik beraberlik duyguları içerisinde paylaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın sevincini yaşamaktayız.

Millet olarak zor günlerden geçtiğimiz, acılarımızı paylaşarak ve daha fazla kenetlenerek birlik olduğumuz bugünlere denk gelen bu Kurban Bayramı’nda da; muhtaç, yoksul, kimsesiz ve darda olanları hatırlamalı, ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi yardımlarda bulunarak desteklemek için hep birlikte çabalamalıyız.

Toplum olarak bizim için önem taşıyan dini ve manevi duygularımızın hayat bulduğu bu Kurban Bayramı’nı da büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza hürmet göstererek, çocuklarımızı bayram coşkusuyla tanıştırarak, kimsesizleri, yaşlıları, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı yalnız bırakmayarak kutlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eder, tüm Niğdeli hemşehrilerimin bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.
Allaha emanet olun” dedi.


 
Editör: TE Bilişim