Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarlarından Mehmet Hamdi Yıldırım ve beraberinde T.C.D.D  Genel Müdürü Ömer Yıldız, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal Niğde'de incelemelerde bulundu.

Müsteşar Yıldırım ve beraberindekileri Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu,Erdoğan Özegen , Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan , Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yiğit ,Harun Dikici ve Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir karşıladı.

Niğde'nin ve Bor'un trafiği rahatlatacak olan kavşakların ve demiryolu üst geçitlerinin yapılması için görüş alışverişinde bulunuldu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada ''İlimizde yapılması planlanan kara ve demiryolları projelerini gözden geçirdik, fikir alışverişinde bulunarak değerlendirmelerimizi paylaştık. Katlı kavşaklar,yapılacak yeni yollarla Niğde'nin yaşanabilir bir şehir olması için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilileri ile yapılması planlanan projelerimizi değerlendirdik. Ortak çabamız Niğde'mize yakışır projeleri hayata geçirmektir. Bizlere destek vererek katkıda bulunan bürokratlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

 Bor İlçesinde incemeler yapmak üzere  gelen heyet, Bor İlçe merkezinde bulunan TCDD alt geçisinde Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ile birlikte inceleme yaptılar. 

http://www.borhaber.net/guncel/ustgecit-ve-kavsaklar-icin-burokratlar-nigde-de-h18302.html

Editör: TE Bilişim