Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Üniversitede, Niğde Valiliği, Niğde Sanayi ve Ticaret Odası ve Ahiler Kalkınma Ajansının destekleriyle Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi düzenlendi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Bingül, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Serdar Ecemiş ve Niğde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık ile çok sayıda iş insanı katıldı.

Programa konuşmacı olarak katılan, Kişisel Gelişim Uzmanı Mümin Sekman “Her Şey Seninle Başlar” konulu sunumu, Uni Wipes Kurucusu Ataman Özbay “Girişimcilik ve Başarı” adlı sunumu ve son olarak Eğitmen Nail Şengün ise “Sınıflardan Ofislere” adlı sunumlarını gerçekleştirdiler.

Ticaret, kariyer planlaması, girişimcilik gibi konuların değerlendirildiği Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi’nde halk oyunları gösterisi ve müzikaller de yer aldı. Yoğun ilgi gören program, çekilişle belirlen bazı katılımcılara kitap hediye edilmesinin ardından son buldu.
 


 
Editör: TE Bilişim