Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar ile Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.


 

Kaymakam Ferhat Atar ile Mustafa Dinç’ e İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler veren İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen il genelinde tarımın gelişmesi konusunda önemli projeler hayata geçirdiklerini, Ulukışla ve Çiftlik içinde önemli çalışmaları olduğunu ifade etti. Türkmen, Ulukışla ilçesinde Kirazcılığın daha da gelişmesi konusunda çalışmalar yapacaklarını, 2014 yılında Darboğaz kasabasında bütün illeri de kapsayacak şekilde geniş katılımlı bir kiraz festivali düzenlemeyi planladıklarını söyledi.


 

Çiftlik ilçesi içinde çalışmaları olduğunu ifade eden Türkmen, alternatif yem bitkileri üretimini geliştireceklerini ayrıca Çiftlik ilçesinde Patates Yetiştiricileri Birliğinin Kurulması konusunda çalışmalar yaptıklarını ifade etti.


 

Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar ile Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç ise İl Müdürlüğünün çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçelerinde yapılacak her türlü tarımsal faaliyete ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler.



Editör: TE Bilişim