Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi'nin başlatmış olduğu proje kapsamında Niğde Ülkü Ocakları Suriyeli Türkmenlere kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımı için kolları sıvadı.



Niğde Ülkü Ocakları yardım kampanyasının duyurularını tüm haberleşme yollarını kullanarak dört bir koldan yaptı. Kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımı Niğde halkınca büyük ilgi ve alaka gördü. Bu yardımlar Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında toplandı ve İç Anadolu toplanma bölgesi olan Kayseri Ülkü Ocakları'na götürüldü.



Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Kızıl "Türkiye'nin dört bir yanından toplanan bu yardımlar Suriyeli Türkmenlere ulaştırılacak, kardeşlerimizin yüzlerinde küçük de olsa tebessümlerini görmek  bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir.
Bu proje ile kardeşlik bağlarımız kuvvetlenecek ve her daim yanlarında olduğumuzu onlara hissettireceğiz. Yardım kampanyası projesini başlatan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimize, bu projeye katılan Türk Milletimize ve Türkiye'nin dört bir yanında Allah rızası için kollarını sıvamış olan Ocaklarımıza teşekkür ederken
bir kez daha Ülkü Ocakları'nın çatısı altında bulunmaktan duyduğumuz gururu belirtmek isterim." dedi.



Niğde halkı ise Ülkü Ocakları'nın sosyal sorumluluk bilinci ile her geçen gün yeni projelere imza atmasını büyük bir teveccüh ve hayranlıkla karşılıyor.





Editör: TE Bilişim