Türkiye Gazetesi Genel Müdürü Ukaşe Gümüşer ve Okur Temsilcisi Osman Algül, “İştişare Buluşmaları” kapsamında geldikleri Niğde’de, Türkiye Gazetesi İl Temsilcisi Hüseyin Gökdemir ile bir araya geldi. Gümüşer ve Algül; Kayseri, Niğde, Aksaray, Kırşehir ve Nevşehir'den sonraki temaslarını Niğde ekibi ile devam ettirdi. Ziyarette Türkiye Gazetesi’nin kurulduğu günden bu yana dürüst, tarafsız ve ilkeli yayıncılık çizgisinden taviz vermediğini söyleyen Genel Müdür Gümüşer, bunun yarım asırdır okur nezdinde karşılık bulduğunu dile getirdi.

Merhum Enver Ören’in rahmetle yâd edildiği toplantıda, Ören’in 34 yıl önceki “Bir gazetenin arkasında dev sermaye yoksa, reklam verilmiyorsa, kadrosu vatan toprağı kadar temiz, bir avuç Anadolu çocuğundan ibaretse ve bu çocuklar parası, sıhhati, mesaisi, kalemi ve vücuduyla var olma mücadelesi veriyorsa, o bir gazete değil, bayraktır” sözüne atıfta bulunuldu. 

Gümüşer, Niğde ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Gökdemir de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "İnşallah merhum Enver ağabeyimizin gösterdiği hedeflerle ilerleyerek ruhunu şad ederiz” ifadesine yer verdi. Türkiye Gazetesi’nin misyon ve vizyonunun konuşulduğu ziyarette okuyucuyla birebir temasın önemine dikkat çekildi. Dağıtım görevlilerinin de hazır bulunduğu görüşmede talepler titizlikle not edildi.


 
Editör: TE Bilişim