Huzur ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yıldönümü sebebiyle Niğde’de tören düzenlendi.

Niğde Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Niğde POMEM Müdürü Abdullah Üner, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, STK ve Siyasi Partilerin İl Temsilcileri ile Emniyet Müdürlüğü Personeli ve vatandaşlar katıldı.

İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve Niğde POMEM Müdürü Abdullah Üner tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başlayan törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine değinen konuşmayı İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu yaptı.

Düzenlenen törenin ardından İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile Niğde POMEM Müdürü Abdullah Üner ve birlikteliklerinde Şube Müdürlerinden oluşan heyet, Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek’i Makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yıldönümü kutlayan Vali  Şimşek, “Vatan ve Milletin bölünmez bütünlüğü, birlik ve düzenin sağlanması için tüm gücüyle çalışan bu güzide Teşkilatımız, Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için yetkisini kanunlardan alarak, insan hak ve özgürlüklerine gösterilen hassasiyet ile onurlu bir vazife ifa etmektedir. 
Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, görevi başında şehit düşen Polislerimize Allah'tan rahmet, gazi olanlara ve görevleri başında bulunan kahraman polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.





 
Editör: TE Bilişim