Türk Kızılay’ı Niğde Şube Başkanlığı tarafından Türkiye’de üçüncüsü düzenlenen Mavi Çocuk Festivali Niğde Kent Ormanında 400 öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

TÜRK Kızılay’ı Niğde Şube Başkanlığı tarafından Türkiye’de üçüncüsü düzenlenen Mavi Çocuk Festivali Niğde Kent Ormanı mesire alanında yapıldı. Düzenlenen Çocuk Festivali'ne Türk Kızılay’ı Niğde Şube Başkanı Bekir Mumcu, 400 öğrenci ve öğretmenler katıldı.

 Düzenlenen Mavi Çocuk Festivali'nde halat çekme, ip atlama, top kapmaca ve çeşitli oyunlar oynanarak yemek ikramı yapıldı. Programın sonunda ise katılan çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Türk Kızılay’ı Niğde Şube Başkanı Bekir Mumcu, Türkiye’de 11 ilde 3’üncüsü düzenlenen Mavi Çocuk Festivali’nin bir ayağının da Niğde’de yapıldığı söyleyerek, "Mavi Çocuk Festivali Türk Kızılayı tarafından düzenleniyor. İlki 2016 yılında Ankara’da yapıldı. Türk Kızılayı Niğde Şubemizin ve genç Kızılay Niğde İl Başkanlığımızın girişimleri sayesinde 11 ilde yapılması planlanan Çocuk festivalinin bu yıl ilimizde düzenledik. İnşallah 2019 yılında da Mavi Çocuk Festivali’nin Niğde’de yapılması için bütün gayreti göstereceğiz. Mavi Çocuk Festivalimize katılan tüm katılımcılara ve bu festivalin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.


 
Editör: TE Bilişim