27 Eylül Dünya Turizm Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınlayan TURSAB Kapadokya BYK Yönetim Kurulu Üyesi ve Samistal Travel Turizm Firması sahibi Cevdet Eroğlu ; Bizler, artık kentimizin bu değerleriyle ön plana çıkmasını ve bundan da Niğde halkının kazanmasını istiyoruz. Eğer Niğde  kültür, tarih ve turizm kenti olursa bundan esnafımız da herkes de kazançlı çıkar"dedi. 

Cevdet Eroğlu yayınladığı mesajında ; Niğde, kültür, tarih ve turizm kenti olmayı hak ediyor. Bu konuda her şeyimiz var. Bilgimiz var, birikimimiz var, değerlerimiz var. Şehrimizin hak ettiği bu değeri kazanması için bizde ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.

Niğde'nin binlerce yıllık geçmişi ve bir çok uygarlığa ev sahipliği yapmış bir zenginliği var.

Bizler, artık kentimizin bu değerleriyle ön plana çıkmasını ve bundan da Niğde halkının kazanmasını istiyoruz. Eğer Niğde kültür, tarih ve turizm kenti olursa bundan esnafımız da herkes de kazançlı çıkar. Biz bunu yapacak birikime sahibiz. Binlerce yıllık geçmişi olan birçok medeniyete ev sahipliği yapan, barındırdığı tarih, kültür ve doğal turizm kaynaklarıyla olağanüstü avantajlara sahip bu şehre herkesin gereken önemi vermesi gerekiyor.

Turizm bütün dünyada bacasız sanayi olarak biliniyor. Bizde bu sanayiyi geliştirmek için daha çok çalışmalıyız. Bütün vatandaşlarımızın ve özelikle turizm çalışanlarının günlerini tebrik ediyorum"dedi. 




Editör: TE Bilişim