Edinilen bilgilere göre; Tunceli 51'inci Motorlu Piyade Tugayında vatani görevini yapan Niğdeli Er İbrahim Süğür (21) kalp krizi geçirerek şehit oldu.



Şehit erin ailesine acı haberi Askeri yetkililer ve sağlık görevlileri verdi. Hayatını kaybeden askerin haberini alan anne Naciye Süğür fenalık geçirirken sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptı. Şehit Er İbrahim Süğür’ün Niğde Yukarı Kayabaşı Mahallesinde oturduğu ve terhisine bir hafta kaldığı belirtildi. 






ŞEHİT AİLELERİ YARDIMLAŞMA ve DAYANIŞMA DERNEĞİ

 

İlimiz Merkez Aşağı Kayabaşı Mahallesi Kadıoğlu Sok Nu:37 de ikametgâh etmekte olan Tuncay ve Naciye SÜĞÜR çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Piyade Er; İbrahim SÜĞÜR Tunceli Hozat 51. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığında vatani görevini yapmakta ikin geçirdiği kalp krizi sonucunda 01.08.2013 tarihinde hayatını kaybetmiştir. Piyade Er İbrahim SÜĞÜR bekâr olup Babası 1993 yılında Rahmetli olmuştur bir ablası bir kız kardeşi olmak üzere üç kardeş olarak annesi ile birlikte yaşamaktaydı.

 

SÜĞÜR ailemizin acısını paylaşıyor anne ve kardeşlerine yüce mevladan sabırlar diler. Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Ailemize ve Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum.

 

 

 Ömer DEMİR

Dernek Başkanı

Editör: TE Bilişim