THK Bor Şube Başkanı Rıza Saydam ve Yönetim Üyeleri tarafından Bor Kaymakamı Muammer Balcı’ya makamında Bor Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı payı çeki verildi.

 

THK (Türk Hava Kurumu) Bor Şube Başkanı Rıza Saydam, toplanan Kurban derileri ve bağırsak gelirlerinin Bor Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı’nın payına düşen 9.548.89 liralık temsili çeki, Bor Kaymakamı Muammer Balcı’ya sunumunda yaptığı konuşmasında; ilçede toplanan Kurban deri ve bağırsak gelirleri yarısının Bor Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfına düştüğünü ve bu paranın Bor Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf hesaba yatırıldığını söyledi.

 

Bor Kaymakamı Muammer Balcı’da; “ Türk Hava Kurumu halktan topladığı fitre,zekat, deri ve bağırsak geliri paralarından Bor Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelirinin yarısı oranında pay veriyor.Biz de bu paraları yine halka, yardıma muhtaç fakir vatandaşlara veriyoruz. Halkımızdan toplanan bu paralar yine halkımıza geri dönmektedir. Bu hayırlı ve önemli organizasyonda emeği geçen tüm yöneticileri kutluyor,başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

 

THK Yöneticileri faaliyetleri ile ilgili bilgileri Bor Kaymakamı Balcı’ya iletti. Fitre, zekat ve deri toplama döneminde her türlü desteğin sağlanması konusunda taleplerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler.



Editör: TE Bilişim