Niğde Belediyesinde uzun yıllardır çeşitli görevlerde başarılı çalışmalar gerçekleştiren ve son olarak Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikasının Niğde Şube Başkanlığına atanan Kadir Yenel'e göreve getirilmesinin ardından başlayan ziyaretçi akını devam ediyor.

Hizmet-İş Sendikasının Niğde Şube Başkanlığına getirilmesinin ardından özellikle Niğde Belediyesi başta olmak üzere çok sayıda işçi emekçisi bu kararı büyük bir memnuniyetle karşıladı. Göreve getirilmesinin hemen ardından Sendika Şube Şube Başkanlık Binasında tebrikleri kabul eden Kadir Yenel'i Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öziplik-İş Sendikasının Genel Başkan Danışmanı, Hak-İş Konfederasyonu Eski Niğde İl Başkanı ve Öz iplik-İş Sendikası Eski Niğde Şube Başkanı tecrübeli Sendikası Mehmet Avşar da ziyaret etti. Avşar ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, “ Kadir Yenel'in Hizmet-İş Sendikasının Niğde'de teşkilatlanmasına çok büyük katkılar sağladığına dikkat çekerek; “ Hizmet-İş Sendikasının Niğde Şube Başkanlığına değerli bir kardeşimiz Kadir Yenel'in atanmasına bir Niğdeli olarak çok memnun olduğumu ifade etmek isterim. Ziyaretimiz sırasında O'nu ziyarete gelen insanların yüzlerindeki ilgi ve alakayı gözlemleme imkanı bulduk. Atamanın ne kadar isabetli bir karar olduğunu da yerinde görmüş olduk. Yeni başkanımıza sendikamızın Niğde'de daha da büyümesi gelişmesi adına başarılar diliyorum. Bizler genel merkezde Niğdeli hemşerisi olarak her zaman onun yanında olacağız. “ dedi.

Hizmet-İş Sendikasının Niğde Şube Başkanı Kadir Yenel'de Mehmet Avşar'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek; “ Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öziplik-İş Sendikasının Genel Başkan Danışmanı, Hak-İş Konfederasyonu Eski Niğde İl Başkanı ve Öz iplik-İş Sendikası Eski Niğde Şube Başkanımız tecrübeli Sendikacı Mehmet Avşar Başkanımızının ziyaretinden dolayı çok memnun olduğumuzu ifade etmek isterim. Göreve atanmamızın ardından gerçekleşen bu ziyareti çok anlamlı buluyorum. Mehmet Avşar Başkanımızın sendikacılık adına tecrübelerinden istifade ederek görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Sendikamızın Genel Merkezinde Niğdeli bir hemşerimizin olması bizlere çalışmalarımıza artı bir güç olacaktır. Ziyaretinden dolayı tekrar teşekkür ederim. Dedi.

Editör: TE Bilişim