Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 31.05.2019 tarihli ve 601 sayılı adli yargı kararnamesi ile tayinleri çıkan Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Niğde Cumhuriyet Savcıları Erkan Öztop, Servet İşcil, Sefa Topal, Mustafa Yıldırım ve Sinan Sakin, Niğde Hâkimleri Gülsüm Ergül, Kamuran Özkan, Emre Karakaya, Merve Sarı, Züleyha Budak, Onur Kaptan ve Seval Taşdemir onuruna Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü restoranında veda yemeği düzenlendi.
 
Veda Yemeğine Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal, Hakimler, Cumhuriyet Savcıları, Cezaevi ve Adliye Personeli ile aileleri katıldı.
 
Törende konuşan Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, "Göreve başladığımızda Niğde Adliyesi 4 ek bina ile hizmet vermekteydi. Şuan günümüz şartlarına ve Niğde iline yakışır bir Adalet Sarayında hizmet vermekteyiz. Niğde ilinde gerek hızlı ve etkin soruşturma yapma, gerekse de Adliye Binamızın eksikliklerini giderme noktasında gayretli ve özverili bir çalışma dönemi geçirdik. Çalışmalarımızda bizlere destek olan Adalet Komisyonu Başkanımız, Cumhuriyet Savcılarımız, Hakimlerimiz ve değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
 
Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal ile Hakimler ve Cumhuriyet Savcıları tarafından Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez'e ve tayinleri çıkan Hakimler ve Cumhuriyet Savcılarına Niğde Adliyesi anısına plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
 
 
Editör: TE Bilişim