NESOB Başkan Vekili ve Niğde Demirciler ve Oto Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Turgut Taygur, “Vatandaşlarımız araç bakımlarını kesinlikle yaptırsın. Aşırı hızdan uzak dursunlar ve asla uykusuz araç kullanmasınlar. Şeker tadında bayram geçirsinler” dedi.

NESOB Başkan Vekili ve Niğde Demirciler ve Oto Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Turgut Taygur, Ramazan Bayramı öncesinde araç sürücülerinin araç bakım, onarımlarını yaptırmalarını, trafik kurallarına uymaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda uyardı. Her bayramda duyulan acı haberlerle üzülüyoruz. Bir çok trafik kazası meydana geliyor ve bu kazaların çoğunluğu aşırı hız, uykusuzluk ve araç bakımlarının zamanında yapılmaması neden oluyor diyen NESOB Başkan Vekili ve Niğde Demirciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Turgut Taygur, “Araç bakım ve onarımı da bir o kadar hayati önem taşıyor” dedi. Her yıl bayram tatillerinde meydana gelen trafik kazalarında çok satıda vatandaşın hayatını kaybettiğini ya da yaralandığını hatırlatan Taygur, “Bayramı kendinize ve sevdiklerinize zehir etmemek için aşırı hızdan kaçınarak, trafik kurallarına uyunuz” dedi.

Otomobilinizin Bakımını Yaptırın

Taygur, “Sürücülere uzun yola çıkmadan önce, kış mevsiminden çıkan araçlarının yağ değişimleri, fren bakımları ve lastik kontrollerini yaptırmalarının önemine dikkat çeken Taygur, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle uzun yola çıkacak sürücülere, “Yola Çıkmadan önce aracınızın bakım ve onarımına ayıracağınız birkaç saatle kendinizin, yakınlarınızın ve trafikteki diğer sürücülerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmamış olursunuz” dedi. Ve sözlerine şunları da ekledi. “NESOB Başkan Vekili ve Niğde Demirciler ve Oto Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı olarak Niğde halkının, esnaf, Sanatkârlarımızın ve tüm İslam âleminin ramazan Bayramını En İçten Dileklerimle Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim.” dedi.
 
Editör: TE Bilişim