adayı Demirciler ve oto Tamircileri Oda Başkanı Turgut Taygur, 20.01.2014 pazartesi günü yapılacak olan genel kurulda başkan adayı oldu.



Bir süredir seçim çalışmalarına devam eden Taygur, “Görevde bulunduğumuz sürece kooperatifimiz ortağı esnafımızın her şartta faydasına olan başarılara imza atarak, başkanlığını yaptım dönemde kooperatifimiz bölgemizde örnek kooperatifler haline gelmişti. O dönemlerde yakaladığımız başarının ve kalitenin daha da üstüne çıkmak üzere esnaf ve sanatkârlarımızla birlikte yeniden başkan adayı oldum. Amacımız kendi dönemimizde göstermiş olduğumuz itibarın, kalitenin, azmin ve başarının yeniden yerini bulmasıdır. Bizler bu yola çıkarken inancımızı ve siz değerli kooperatifimiz ortaklarımızın desteğinizi yanımıza alarak yürüyoruz. Bu seçimden de zaferle çıkacağımızdan eminiz."dedi.


Taygur ; Yarın yapılacak olan genel kurulumuzda gündeme seçim maddesi koyduracağız. Siz değerli kooperatif ortaklarımızı genel kurula davet ediyor bizlere desteğinizi bekliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.





Editör: TE Bilişim