3 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşen Demirciler ve  Oto Tamircileri Odası Başkanlığı Genel Kurulunda Turgut Taygur Başkan seçilmişti.

 

Katılımın yoğun olduğu Demirciler ve  Oto Tamircileri Odası Başkanlık seçimlerinde 2 ayrı liste yarışmış,  oda üyelerinin de desteğiyle seçimi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Taygur ve yönetimi kazandı. Düzenlenen genel kuruşun ardından mazbatasını alan Turgut Taygur, gün odanın devrini alarak resmen başkan oldu. Taygur’a yoğun destek veren oda üyeleri ve sanayi esnafının da katıldığı devir teslim töreninde açıklama yapan Turgut Taygur, “Biz yönetim olarak, hep söylediğimiz gibi insan odaklı ve odanın sürekliliğini sağlayabilecek fikirlerimizi ortaya koyduk. Dün söylediğimizin bugünde arkasında olmaya devam edeceğiz. Bizleri bu hizmet makamlarına layık gören tüm üyelerimize, Niğde halkına ve odamızın eski yöneticilerine, oda başkanlarımıza ve temsilcilerine, basın mensubu kardeşlerimize, Emniyet Müdürlüğümüzde görevli polis memurlarına ve amirlerine teşekkür ediyorum. Burada çok önemli bir ilki daha gerçekleştirdik. Bu ilk birlik ve beraberliğin yanı sıra inanmışlık oldu. Odamız Üyelerine ve Esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu  Listesi

 

Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Taygur, Asil Üyeler Osman Kılıç, Zafer Ataç, Mustafa Yıldız, Hacmin Aslan, Yılmaz Özenir, Süleyman Coşkun, Yedek Üyeler Ömer Demirhan, Mustafa Duran, Serdal Özcan, Ramazan Öztürk, Zeki Aydın, Sabri Koyuncu, Mutlu Polat.

Denetim Kurulu Asil üyeler, İlhan Kılınç, Yakup Canlıer, Akif Arıkan, Denetim Kurulu Yedek Üyeler, Recai İçen, Ercan Durak, Şahabettin Tüzün.

 

Editör: TE Bilişim