Tarım ve Orman İl Müdürü Asım Baş Ekim ayında gerçekleştirilecek olan 3. Tarım ve Orman Şurası için Niğdeli tüm vatandaşların tarım sektörü ile ilgili değerli fikirlerini tarimormansurasi.gov.tr adresinde “Görüşünü Bildir” sayfasından paylaşmalarını istedi.

3. Tarım ve Orman Şurası'nın Türkiye'nin en geniş katılımlı sektör istişare platformu olması hedeflendiğini söyleyen İl Müdürü BAŞ; “Bakanlığımızın kısa, orta ve uzun dönem stratejilerinin belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla yapılacak olan III. Tarım Orman Şurası, 15 yıl aradan sonra Ekim ayında gerçekleşecek. Geçtiğimiz günlerde Niğde’deki Tarım ve Orman Sektörü paydaşlarının katılımı ile 3.Tarım Orman Şûrası kapsamında çok faydalı bir istişare toplantısı yaptık. İlimizin mevcut durumu, sektörün güçlü ve zayıf yönleri ile geleceğe yönelik hedef ve stratejilerimizin belirlenmesi noktasında tüm paydaşlarımızla görüş alışverişi yaptık. Biz sadece sektör temsilcilerinin değil tarımsal üretimden tüketime kadar tüm vatandaşlarımızın görüş, öneri ve projelerini Bakanlığımız tarafından oluşturulan www.tarimormansurasi.gov.tr adresli web sitesindeki ‘Görüşünü Bildir’ sayfasından paylaşmasını istiyoruz.” dedi.

İl Müdürü Baş; “Türk tarımının geleceğine ilişkin ilham verici katkıları için tüm vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Editör: TE Bilişim