Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kerem Mutlu son zamanlarda artan terör olayları hakkında bir basın açıklaması yaptı.

 

Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kerem Mutlu son zamanlarda giderek artan terör olayları ve içerisine girmiş olduğumuz on bir ayın sultanı Ramazan ayı hakkında bir basın açıklaması yaptı. Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Mutlu açıklamasında terör olaylarını gerçekleştirenlerin hainler gruhu olduğunu belirterek “Mübarek Ramazan ayı’nda Allah’ın izni ve İmanımız sayesinde dik duruşumuzu her zaman koruyacağız.”dedi.

 

Mutlu açıklamasında ayrıca “Allah’ın lütfüyle bu yıl ki Ramazan ayına da bitirmek üzereyiz. Sağlık ve huzur içinde bizleri bu seneki Ramazanda da terbiye ettiği  için Yüce Mevla’ya sonsuz şükürler olsun.

 

Son zamanlarda artan terör olayları dolayısı ile milletimiz bir karamsarlık içerisine girmiş, geleceğe korku ile bakar olmuştur. Her gün bir şehit haberi yüreklerimizi dağlamaktadır.

 

Her bulunduğumuz ortamda, her gittiğimiz yerde hainlerin yaptıklarını duymak artık bize elem verici bir azap vermektedir. Yüreğimizden çıkan feryatlar arşa ulaşmış ama ne yazık ki kulakları ve kalpleri mühürlenmiş olan hükümet yetkililerine ulaşmamıştır.

 

Suskunluğumuz bozkurt asaletinden gelmektedir. Her nasıl ki bir bozkurt avına sessizce yaklaşırsa sessiz duruşumuzu da buna yormak gerekmektedir. En kısa zamanda Bozkurtların pençesi hainlerin ensesinde olacaktır. Bunu kimse unutmamalıdır.

Yapılan hayâsızca saldırılara, tahriklere, hainliklere rağmen sabırla ibadetlerini yerine getiren din kardeşlerimizin dualarının ve ibadetlerinin Cenabı Allah tarafından şimdiden kabul olmasını diliyorum. Şehitlerimize Allah katından rahmet, gazilerimize bir an önce şifa diliyorum. Yürekleri her gün biraz daha dağlanan şehit analarımıza, şehit ailelerimize ve gazi Türk Milletine başsağlığı diliyorum.”dedi. 


Editör: TE Bilişim