Alt yapısını tamamladığı bütün cadde ve sokakların asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiren Niğde Belediyesi, Süleyman Fethi Caddesinde temelli asfalt şeklinde asfaltlama çalışmalarını başlattı.

Yeşilburç yolunda yapılan ve Niğde de ilk kez uygulanan asfaltlama sistemi aynı şekilde Adana caddesi olarak bilinen Çimento Fabrikası bölgesinde de devam ediyor. Doğalgaz, enerji hatları, su, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarını tamamlayan belediye, Süleyman Fethi Caddesinin de asfaltlanmasını sağlıyor. 

Çalışmaların gece gündüz devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Süleyman Fethi Caddesinde temelli asfalt çalışmamız şuanda hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu caddenin asfaltını da ihale kapsamı içerisinde Aydın inşaat tarafından yapılıyor. Bilindiği üzere biz o yolumuzun da hem doğal gazla ilgili hem kanalizasyonla ilgili hem içme suyuyla ilgili alt yapısını tamamen bitirdik. Dolayısıyla şuanda üst yapısını yapıyoruz ben Niğde’mize hayırlı olmasını diliyorum. Adana caddesinde ki çalışmamız devam ediyor.  Niğde’mizin dört bir yanındaki asfaltlama çalışmamız son hızıyla devam ediyor. Kilitli parke bordür park bahçe çalışmalarımız devam ediyor. Yine bunun yanı sıra park bahçelerimiz bu sene geçen yıl olduğu gibi bu sene 15 takım olmak üzere kondisyon ve fitnıs  aletleri almış yerleştirmiştik. Yine bu sene 15 takım kondisyon ve fitnıs  aletleri alarak park ve bahçelerimize montajını yapıyoruz. Niğdeli hemşerilerimize seçimden önce ne demişsek bugün o söylediklerimizi yapıyoruz onları gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Niğde’miz her şeyin daha iyisine daha fazlasına layık bizde her zaman Niğde’mize hizmet etmeye ve insanımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” dedi.

 


Editör: TE Bilişim