Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Hizmetlerde Gönül belediyeciliğini ön plana çıkartan Belediye Başkanı Rifat Özkan ihtiyaç sahibi ailelere sunduğu projelere bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda dışarı çıkamayacak durumda olan yaşlı, engelli vatandaşlar için evde kuaför hizmeti verilmeye başlandı.

Başkan Özkan’ın esnaf odaları için düzenlediği programda Berberler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan’ın belediyenin sosyal projelerinde yer almak için elinden geleni yapacağını ifade etmesi üzerine Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne kayıtlı ihtiyaç sahibi vatandaşın evine gidilerek Berberler Odası Başkanlığı işbirliğiyle kişisel bakımları özenle yapıldı.

Ücretsiz kuaför hizmeti kapsamında, evden çıkamayacak derecede engelli, hasta ve yaşlı olan vatandaşların saç ve sakalları, hijyen ve sağlık şartlarına dikkat edilerek kesiliyor.

Kişisel ihtiyaçlarına yardımcı olan yakınları da Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ın sunduğu bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletiler.

Niğde Belediye Başkanı Rıfat Özkan ise yaptığı açıklamada Berberler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan başta olmak üzere odaya kayıtlı tüm kuaförlere teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilişim