Bor Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Konuş, Bor ilçesinde faaliyet gösteren basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 


Geçtiğimiz günlerde Bor Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Nazmi Konuş, kahvaltılı basın toplantında ülke gündemi ve Bor İlçesinin sorunlarını basın toplantısında paylaştı.


UYUŞTURUCU MADDE İLKOKULLARA İNDİ


Toplantıda, uyuşturucu madde kullanımına dikkat çeken Nazmi Konuş,  Ülkemizde olduğu gibi, ne yazık ki, üzülerek ifade ediyorum,  Bor İlçemizde de uyuşturucu bağımlığı Ortaöğretim Kurumlarına kadar düşmüştür. Bizler memleketimizdeki çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkmak durumundayız.Gençlerimizin milli ve manevi değerlerini yaşamalarını sağlamak, kötü alışkanlıklardan korumak, onları faydalı faaliyetlerle törelerine, örflerine ve milli değerlerine sahip birer fert olarak hazırlamak zorundayız.  Bu konuda ocağımız üzerine düşen her görevi yapmaktadır, yapacaktır. Niğde Ülkü Ocaklarımız ile irtibatlı olarak çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyet programları yürütüyoruz” şeklinde konuşan Ocak Başkanı Konuş, uyuşturucu madde kullanımına dikkat çekti.


SİLAH ATMAYALIM, HAYATLARI KARARTMAYALIM


Bor Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Konuş; Uyuşturucu madde kullanımı ile mücadele gibi yine toplumsal sorumluluk hissettiğimiz ve Bor Ülkü Ocağı olarak üzerinde durduğumuz bir başka konu ise, düğünlerde, eğlencelerde silah atılmasıdır. Bugün Yeşilgölcük kasabamızda yine bir düğünde, serseri kurşunla 16 yaşındaki bir gencimiz ağır yaralandı. Geçtiğimiz yıllarda Bor İlçemizde masum şekilde cadde de ailesi ile yürürken serseri kurşuna hedef olan bir bankacı arkadaşımız hayatını kaybetti. Geride yetim ve gözü yaşlı insanlar bıraktı. Artık bu yüzyılda bu tür hareketlerin yapılmaması lazım. Düğünümüzde eğlenelim, gülelim ama lütfen “Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım” dedi.


Nazmi Konuş, Bor Ülkü Ocağı olarak, Bor İlçesinin her sorunu ve çözümü noktasında toplumsal sorumluluk kapsamında içerisinde olacaklarını belirtti. 



Editör: TE Bilişim