Niğde SGK İl Müdürlüğü’ne hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Niğde SGK İl Müdürlüğüne atanan Mustafa AYDOĞDU’ya MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde  Şubesi Başkanı Hüsamettin GÜMÜŞTEPE ve Yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Hüsamettin GÜMÜŞTEPE ziyarette yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde Niğde SGK İl Müdürlüğüne atanan Mustafa AYDOĞDU’ya görevinde başarılar dileyerek, STK’lar olarak kamu kurum ve kuruluşlarla her zaman istişare halinde olduklarını söyledi.
SGK İl Müdürü Mustafa Aydoğdu’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Niğde’nin güzel bir il olduğunu ve burada görev almaktan dolayı da büyük bir onur yaşadığını söyledi. MÜSİAD’ın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden         İl Müdürü Aydoğdu, Niğde ekonomisine büyük katkı sunan MÜSİAD yöneticilerine görevlerinde başarılar diledi.


Esnaf Odası Başkanlarından İl Müdürü AYDOĞDU’ya Ziyaret

Niğde Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi oda başkanları Niğde’de yakın bir tarihte göreve başlayan Niğde SGK İl Müdürü Mustafa AYDOĞDU’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Niğde SGK İl Müdürü makamında gerçekleşen ziyarete Berberler Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan BİRCAN, Elektrikçiler Odası Başkanı Ümit YÖRÜKOĞLU, Şöförler Odası Başkanı Sadullah ÇARBOĞA, Terziler Odası Başkanı Alim YEŞİL, Demirciler Odası Başkanı Turgut TAYGUR, Kasaplar ve Fırıncılar Oda Başkanı Murat YENEL, Kahveciler Oda Başkanı Kadir YAMANER, Sobacılar Oda Başkanı Musa CEYLAN ve Marangozlar Oda Başkanı Mustafa YILDIRIM katıldı. İl Müdürü AYDOĞDU’ya yeni görevinde başarı temennisinde bulunan oda başkanları ayrıca çalışmaları hakkında kısa bir bilgi verdiler.

İl Müdürü Mustafa AYDOĞDU, Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işlerinde kolaylık diledi
 
Editör: TE Bilişim