Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Haydar ŞENTÜRK, geçtiğimiz günlerde Mescid-i Aksa'ya yönelik yapılan terör eylemleri hakkında bir basın açıklaması yayınladı.

Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Haydar ŞENTÜRK açıklamasında,
"Geçtiğimiz gün Yahudi uşağı olan İsrail askerleri alınların secdeye geldiği  duaların yükseldiği kutsal yer olan Mescid-i  Aksaya  postallarıyla girmiş haince saldırı düzenlemişlerdir.

Bu hainliği kabul etmek veya sindirmek mümkün değildir. Biliyoruz ki bu topraklarda en büyük hainliği vahşeti ve din kisvesi adı altında müslümanlara en büyük zulmü israil ve destekçileri yaşatmıştır. Kitabımız Kuran’a da en büyük saygısızlık yine Yahudiler tarafından gerçekleşmiştir.  Buna sessiz kalmamızı bekleyenlere sessiz kalanlara, zulmü hak görenlere, kan ile beslenenlere  sesleniyorum; ne yaşattıysanız hepsini yaşayacaksınız, Yüce Allah’ın gazabı üzerinize olsun.

İsrail işgal ettiği filistin toprakların da halen insafsız bir vahşet uygulamaktadır.İnsanlık tarihi boyunca ibadethanelere, mabetlere ve dinlerin mukaddes kitaplarına saldırı ancak vahşeti sapıklık boyutuna ulaştıran sapıklar yapmıştır.

Savaşlarda bile ibadethaneler ve dini değerler saygı ölçüsün de korunmuştur.Ama siyonist israil,vahşetin boyutunu insani kavramlarla ifade edilmeyecek oranda  seviyesizleştirmiştir.İslam dünyasının tepkisizliği ve üzerine serpilen bu ölü toprağı ne zaman kalkacak bilmiyoruz;ama bizim bildiğimiz birşey var, zulme rıza da zulümdür.Bu vahşetten kimse kenara çekilip kurtulamaz.

Zalime karşı tavrımız mutlaka en hafif ifadesi ile onun dilinden olmalıdır.Bunun için hem Türk dünyasının hemde islam alemiminin güçlü olma mecburiyeti vardır.Asrımız mazlumdan yana olma zihniyetini unutup güçlüden yana olma delaletine düşmüştür.

Mescidi aksada faşist,siyonist,israil botları bastığı ve krirletiği yerdeki  halılarını değil kendini bilen tüm müslümanların cesetlerini çiğnemiştir.Yırtılan mukaddes kitabın sayfaları bizim kalbimizi yerinden söküp atacak derecede bize azap vermiştir.

Ey Kıble-i Evvel sana uzanan vahşeti bütün yüreğimizle telin ediyoruz.Sana yardımı miracı arz kabul ediyoruz. Eyy Siyonist dünya! Türk islam dünyasının sevdalıları bu zulme asla seyirci kalmayacaktır.
Zafer Hak’kın ve Hak’ka inananlarındır."dedi.

Editör: TE Bilişim