“Gazetecilere bir gün değil her gün gereken değeri ve önemi veriyoruz”

AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladılar. Gazetecilere sadece yılın bir günü değil her gün gereken değeri ve önemi vereceklerini ifade Vekiller, Niğde basınındaki zenginliğe de işaret ettiler.

 

Alpaslan Kavaklıoğlu açıklamasında Niğde’de faaliyet gösteren 5 günlük yerel gazete, Niğde Televizyonu, Bor’da faaliyet gösteren günlük gazeteler, diğer ilçe gazeteleri, radyolar, internet haber siteleri, ulusal haber ajansları ve gazetelerin temsilcilikleri, dergiler ve haftalık/aylık gazete/bültenlerden oluşan ve çok zengin bir medya ağı olduğunu ve özellikle Niğde medyasının duyarlı ve millet menfaatini gözetme açısından hassasiyete sahip olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Ayrıca Niğde Gazeteciler Cemiyeti ve Niğde Gazeteciler Birliği olarak iki büyük meslek örgütü olmasının da kurumsal temsil açısından mutluluk verici olduğunu ifade ederek kendilerinin de ayrım yapmadan hepsine eşit mesafede olduklarını ve işbirliği içinde çalışmaktan onur duyduğunu söyledi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm medya organlarında görev alanlara şükranlarını sunan Kavaklıoğlu hassasiyet ve duyarlılıklarından ötürü de teşekkür etti.

 

Ömer Selvi ise medyaya sadece yayın organı gözüyle bakmadıklarını, kendileri için bilgilendirme, denetim ve gözetim açısından kamu hizmeti veren ve milletin gözü kulağı olan anlayışa sahip kurumlar olarak baktıklarını söyledi. Selvi Niğde’de faaliyet gösteren tüm medya kuruluşlarına da sağlam duruşları ve anlayışlarından ötürü teşekkürler ederek, kendilerinin medya ile sağlıklı ilişki kurmak yönünde çizgileri olduğunu ve Niğde’deki gibi duyarlı bir medyanın önüne çıkmaktan mutlu olduklarını sözlerine ekledi. Selvi 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü vesilesiyle medya çalışanlarını kutladı.

 

Vekillerden İdareciler Günü mesajı

AK Partili Vekiller Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi bir de 10 Ocak İdareciler Günü mesajı yayınladılar. Ortak yayınladıkları mesajda vekiller şu ifadeleri kullandılar: “Kamu hizmetlerinde vatandaşların memnuniyetini dikkate alan bir anlayışla sunulmasında şüphesiz en önemli sorumluluğu idarecilerimiz üstlenmektedir. İdarecilerimiz, Cumhuriyetimizin ve onun temel değerlerinin koruyucuları olmuşlar, devletle vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmişlerdir. Bu düşüncelerle İdareciler Günü'nde kutsal bir görevi yürüten idarecilerimizi, mülki idare amirlerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyoruz”. 



Editör: TE Bilişim