AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, tüm İslam âleminin Kadir gecesini kutlayarak, Ramazan ayı boyunca tutulan oruçlar ve yapılan ibadetlerin kabul olması temennisinde bulundu.
AK Parti Niğde Milletvekili Selvi, kadir gecesi nedeniyle yayınladığı tebrik mesajında, Mübarek Ramazan ayının bereketini yaşadığımız şu günlerde, Allah’a karşı ibadetlerin zirveye çıktığı kadir gecesine kavuşmanın mutluluğunu yaşadığımızı belirtti. Selvi mesajında, şunları söyledi:
“Bin aydan daha hayırlı bu gecenin başta yüce milletimiz olmak üzere bütün İslam âlemine, dünyanın dört bir tarafında sıkıntı çeken tüm insanlığa hayır, bereket ve huzur getirmesini diliyorum. Cennet kapılarının aralandığı bu gecede, yüce Rabbimizden başta ülkemiz, milletimiz olmak üzere tüm insanlığın çektiği ıstıraplardan kurtulmasını, huzur, barış ve kardeşliğin hâsıl temenni ederim. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini, sıkıntılarının giderilmesini Allah’tan niyaz ederim. Kadir geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun”

Editör: TE Bilişim