Niğde Selçuk Mahallesinde kurulan Selçuk Üçerler Kuran Kursu hizmete açıldı.


Üniversiteye hazırlanan öğrencilere ev sahipliği yapacak olan Selçuk Üçerler Kuran Kursu açılışına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Devlet Demir Yolları 2. Bölge Müdürü Şehabeddin Gedikli, Niğde Pınar Öğrenci Yurdu Müdürü Mehmet Arslanbaş, Niğde Belediyesi eski Meclis Üyesi Servet Yüksel, Kuran Kursunun yapımına vesile olan Halit Üçer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dua ve hatmi şeriflerle açılışı yapılan Selçuk Üçerler Kuran Kursu üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik hizmet verecek. Niğde Belediye Başkanlığının ve hayırseverlerin katkılarıyla yapımı gerçekleştirilen Selçuk Üçerler Kuran Kursunun açılışı dualarla yapıldı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman insanımızın menfaatine olan yatırımlarda en önde yerimizi almaya devam edeceğiz. Üzerimize düşeni yapmak için gayretli çalışmalar yaparak hayır severlerimize ve  Niğde'mize yapılacak önemli yatırımlara destek olmaya devam ediyoruz. Bu yuvalarımızda devletine asi olmayan kaliteli nesiller yetiştirmek hedefimiz ve gayemiz" dedi.



Editör: TE Bilişim