Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa finali Bor'da Gostivar Şelale Parkta büyük bir heyecana neden oldu.



Haber: Muharrem Temel - Bor'un Sesi Gazetesi

Bor Belediyesi'nin kurduğu ve Gostivar Şelale Parkta bulunan dev ekran televizyon da Süper Kupa Finali canlı olarak ekrana geldi. Saat 20.30'da başlayan zorlu müsabaka da her iki takım taraftarının yanısıra Bor halkı da büyük bir merakla bu karşılaşmayı izledi. Bor Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu hizmet her iki takım taraftarından ve Bor halkından büyük bir beğeni aldı. Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz maçı izleyen her iki takım taraftarı da Bor Belediyesi'ne verdiği bu hizmetten dolayı teşekkür ederken; "Bugün burada takımımızın maçını dev ekrandan izleme şansı veren Bor Belediye başkanı sayın Sıtkı Erat'a teşekkür ederiz. Bu maçı evimizde ki televizyonlardan da izleme şansımızın olmasına rağmen  koştuk buraya geldik. Ailelerimizle ve arkadaşlarımızla beraber rahatça burda maçımızı izliyoruz. Aynı zamanda dev ekran ve açık hava futbolseverler için büyük bir avantaj." diyerek memnuniyetlerini belirttiler. 



Karşılaşmanın sona ermesiyle her iki renge de gönül vermiş taraftarlar olaysız şekilde evlerine dağıldılar. Ayrıca maç boyunca Polis ekipleri de ortamda güvenliği sağlamak için Gostivar Kardeşlik Şelale Park'ta hazır bulundular.


Süper Kupa'yı Fenerbahçe Kazandı

Fenerbahçe, 90 dakikası ve uzatmaları 0-0 biten karşılaşmada Galatasaray'ı penaltılarda devirdi ve kupanın sahibi oldu.

Normal süresi 0-0 sona eren karşılaşmada Fenerbahçe sayısız gol fırsatından yararlanamazken Galatasaray'ın etkisiz futboluna rağmen kaleci Fernando Muslera yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutmaya çalıştı.

FENERBAHÇE LİGE KUPAYLA BAŞLADI

Uzatma anlarında da gol sesi çıkmayınca penaltılara giden karşılaşmayı Fenerbahçe 3-2'lik skorla kazandı ve yeni sezona kupayla başlangıç yapmayı başardı.

Fenerbahçe şampiyonluğun ardından ikinci kez Süper Kupa zaferini yaşamayı başardı.


Editör: TE Bilişim