Niğde Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Derbent Mezarlığı Şehitlik girişinde başlatılan düzenleme çalışmaları devam ediyor.

 

Belediyecilikte estetiğin vazgeçilmez bir  unsur olduğunu belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan her fırsatta çalışmaları inceliyor. Belediye Başkanı Akdoğan şehitlerimize, şehit yakınlarımıza ve Niğde'ye yakışır bir çalışma ile şehitlik girişinin düzenleneceğini belirtti.

 

Şehitliğimiz bizim göz bebeğimiz

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Şehitliğimiz bizim göz bebeğimiz. Bu gün burada ve Türkiye'nin her yerinde rahat şekilde güvenilir bir şekilde yaşayabilmemizin vesilesidir şehitlerimiz. Bu bakımdan bizim şehitliğimiz bizim kutsalımızdır. Şehitliğimizin girişini daha düzenli hale getirmek ve  görünümünü daha hoş hale getirmek, şehitliğimize yapılan ziyaretlerde, şehitliğe yakışır bir giriş olduğunu göstermek açısından bir düzenleme yapıyoruz. Şehitlik girişini ağaçlandırmak, yeşillendirmek, şehit ve şehit yakınlarımızın oraya geldiği zaman oturabileceği bankların oluşturulmasına vesile olmak adına şehitlik girişinde bir düzenleme çalışması yapıyoruz. Şehrimizin hem giriş bölgesi, hem şehitliğimizin giriş bölgesi hem de üniversitemize yakın bir bölge olması nedeni ile Derbent Mezarlığı Şehitlik girişinde iyileştirme, güzelleştirme sağlamak açısından projemizi şehitlik girişimizde uyguluyoruz" şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim