Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesince yürütülen ve finansmanını Halk Bankasının üstlendiği "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında, Niğde'de şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi. 

Valilik toplantı salonunda düzenlenen dağıtım törenine Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, yardımcısı Muhammed Ali Garip, Halk Bankası Müdürü İbrahim Korkut, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir, Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Yıldız ve şehit aileleri katıldı.

Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Şehit aileleri Türkiye Cumhuriyetine ve devletine emanet olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti devleti bugün yaşıyorsa şüphesiz Şehit ve gazilerimizin kanlarıyla yaşadığının altını çizen Vali Uçgun konuşmasında şunları söyledi; 'Sayın Cumhurbaşkanımızın Saygıdeğer eşleri Emine Erdoğan'ın himayesinde 'Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin en büyük ailesi´projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından şehit yakınlarına bilgisayar temini konusunda bir proje hazırlandı. Projenin sponsoru Türkiye Halk Bankasıdır. Türkiye Cumhuriyeti devleti bugün yaşıyorsa şüphesiz Şehit ve gazilerimizin kanlarıyla yaşıyor. Onlar korkmuş olsalardı biz burada programı rahat geçiremez. Şehit aileleri Türkiye Cumhuriyetine ve devletine emanet. Devletimiz her zaman olduğu gibi şehit ailelerimizin yanındadır. Bugün 6 diz üstü bilgisayar ve 2 tane tableti şehitlerimizin çocuklarına vereceğiz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bu bilgisayarlar çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine katkı sağlayacağını temenni ediyorum' dedi.

Editör: TE Bilişim