İç Anadolu Bölgesi Şehit Aileleri ve Gazi Dernekleri Başkanlar Kurulu Türkiye'nin güvenli bölge oluşturmak amacıyla Fırat'ın doğusuna yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatına destek verdi.

Başkanlar kurulu adına açıklama yapan Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, "Barış Pınarı Harekatı'nı İç Anadolu Bölgesi şehit aileleri ve gaziler Dernek Başkanları olarak Ailelerimiz adına destekliyoruz" dedi.

Demir açıklamasında şunları dedi: "Ülkemizin sınır güvenliğini tehdit eden PKK,YPG, PYD, DEAŞ gibi hainler Amerika ve İsrail'den destek alarak binlerce kilometre dışarıdan gelip sınır güvenliğini sağlamak ve enerji koridoru adı altında, terör örgütünün bölgede kurmak istediği terör yapılanmasına karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nı İç Anadolu Bölgesi şehit aileleri ve gaziler Dernek Başkanları olarak Ailelerimiz adına destekliyoruz. Hain terör örgütünün baskısına maruz kalan ülkemize sığınan Suriyeli vatandaşların bir an önce yurtlarına dönmeleri adına Suriye'nin terör örgütü yapılanmasından temizlenmesi için bu operasyon gerekiyordu bunu da yapabilecek orduya sahip tek devlet Müslümanlığın ve İslam’ın son kalesi Türkiye Cumhuriyeti ve Türk ordusundan başka hiçbir güç buna cesaret edemezdi. Türk Ordumuz bu operasyondan da en güzel şekilde yüzünün akıyla hiçbir askerimizin burnu bile kanamadan çıkacağına inancımız ve güvenimiz tamdır."

Editör: TE Bilişim