Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Şehit aileleri, gaziler ve koruyucu aileleri ile iftarda buluştu. 

İftar programında konuşan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Kamu görevlileri olarak şehit aileleri ve gazilerin emrinde olduklarını belirterek, “sizlerin dertlerine ve tüm sıkıntılarına ortağız” dedi.

Düzenlenen programda konuşan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, “Vatana yaptıkları hizmetin borcunu asla ödeyemeyeceğimiz, başımızın tacı şehitlerimizin değerli yakınları, çok kıymetli Kahraman Gazilerimiz; Devletimiz, Hükümetimiz, siz Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz için tabi ki elinden ne geliyorsa yapıyor, yapmaya devam edecek. Bende ifade etmeliyim ki biz Kamu Görevlileri olarak her zaman sizlerin emrindeyiz. Her türlü derdinizde, sıkıntınızda başta ilin Valisi olarak ben ve tüm Kamu Görevlileri her zaman için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bugün ayrıca kutsal bir görevi üstlenen koruyucu ailelerimizde bizlerle birlikteler. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza aile olmak oldukça önemli bir görev. Bu vesileyle bu önemli görevi üstlenen koruyucu ailelerimizi de tebrik ediyorum. Bu vesileyle herkese tekrar hoş geldiniz diyorum” diye konuştu. 

Niğde Valiliğinin düzenlediği iftar yemeğine Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve eşi Gülay Peynircioğlu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Niğde AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen ve eşi Fatma Özegen, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve eşi Gonca Kavaklıoğlu, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek, İlçe Kaymakamları ve ilçe Belediye Başkanları, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, , İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcileri, Protokol Eşleri, Şehit Aileleri ve Gaziler ile koruyucu aileler katıldı.
Editör: TE Bilişim