Niğde Şehit aileleri Derneği tarafından düzenlenen iftar programına Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İlçe Kaymakamları, Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Hasbahçem Restaurant’ta düzenlenen iftarda açıklama yapan Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir, iftara gelenlere ayrı ayır teşekkür ederek programda emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise programda yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘‘Bugün Niğde’de sizlerle beraber olmak benim için çok büyük bir onur. Niğde medeniyetlerin yaşatıldığı bir şehir, Niğde kahramanların yaşadığı şehir, Niğde Anadolu’yu anayurt yapan memleketlerin en güzelidir. Bu güzel memlekette sizlerle beraber olmak, kahramanlarımızın anneleri, babaları, kardeşleri, çocukları ile beraber olmak benim için çok büyük bir onurdur.’’ dedi.
Editör: TE Bilişim