Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 8. Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Niğde Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Olağan Genel Kurulunda Ömer Demir tek aday olarak Dernek Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Kuruluna AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde Askerlik Şube Başkanı Kadir Okyay, Niğde  Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç katıldı.

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Şehit Aileleri Derneğinin Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum, temenni ediyorum. Hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum. Yeni Seçilen Denetleme Kurulumuzu, Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyorum. Dernek işi, teşkilatlanma işi çok önemli. Bundan önceki faaliyetlerde olduğu gibi Şehit Aileleri Dernek Başkanımız bundan sonraki süreçte de sizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Biz her zaman dernek başkanımızın sizlerin yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak tüm şehit ailelerimizin ve Şehit Aileleri Derneğimizin yanında olduk. Bununla ilgili hem şahsımızla ilgili hem Belediyemizle ilgili bize gelmiş olan talepleri bu güne kadar karşılamaya özen gösterdik. Karşılama gayreti içerisinde olduk. Bundan sonraki süreçte de bu güne kadar yaptıklarımızın daha fazlasını yapacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Bizler her zaman sizlerin eliniz ayağınız, duygunuz, düşünceniz, gözünüz, kulağınız olmaya hazırız. Her zaman şehit ailelerimizin emrindeyiz. Bunun bilinmesini istiyorum" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Şehit Aileleri derneğimizde bu güne kadar görev yapan Başkanımıza, Yönetimine, Denetleme Kuruluna ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu günden sonra da yine görev yapacak olan arkadaşlarımıza şahsım ve Türk Milleti adına teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Genel Kurulumuzun Türk Milletine, şehit ailelerimize herkese hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Niğde Baro Başkanı Avukat Hüseyin Demirbilek; "Şehit diyince herkesin tüyleri diken diken olur. Herkes her zaman şehitlerin ve şehit yakınlarının yanında. Biz de Niğde Barosu olarak bir hukuki sorununuz, danışmak istediğiniz bir husus ve konu olursa her zaman yanınızdayız     " şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim