Niğde Belediyesinin şehrin genelinde yürüttüğü çalışmalar yaz - kış demeden artarak sürüyor.


Hizmetlerde her zaman vatandaşların mutluluk ve refahını amaçlayan Belediye, şehir genelinde kaldırım, tretuar çalışmalarını itinayla sürdürüyor.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehrin genelinde hizmetlerin son hızıyla devam ettiğini belirterek Niğde için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

Belediye ekipleri, yaya kaldırımı yapım çalışmalarının yanı sıra asfaltlama çalışmalarını da mevsim şartları doğrultusunda sürdürüyor. Park yapım çalışmaları kapsamında da, yeni park alanları oluşturan belediye spor aletleri ve çocuk oyun gruplarının montajını da gerçekleştiriyor.

Niğde Belediyesi olarak yaz kış demeden şehre hizmet etmeyi kendilerine şiar edindiklerini belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Şehrimizin genelinde ekiplerimiz büyük bir titizlikle çalışmalarını yürütüyorlar. İlimizin farklı noktalarında asfalt, bakım onarım ve kaldırım tretuar, park ve çocuk oyun alanı yapım çalışmaları devam ediyor. Diğer yandan şehir girişlerinden biri olan Adana caddesi üzerinde asfaltlama çalışmamız sürüyor. Öncelikle alt yapısını tamamladığımız caddenin temelli asfalt şeklinde hazırlığı yapılarak asfalt serimi gerçekleştirilmektedir. Niğde Belediyesi olarak bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin hepsinde temel gayemiz, halkımıza en iyi hizmeti sunmak olmuştur. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarımız sürecek” dedi.


Editör: TE Bilişim