Niğde'nin en değerli reklam, organizasyon, tanıtım ve hediyelik sektöründe lider firmalarından olan SEEL Ajans uzun süredir hizmet verdiği yerinden çok daha içerikli yeni yerine taşındı.

Serdar Güleş'in eşi Elif Güleş ile birlikte işletmeciliğini yaptıkları SEEL Ajans, Niğde Merkez uzun sokaktaki yerinden, geçtiğimiz gün yeni adresi olan Niğde Dr. Sami Yağız Caddesi Cici Baba Sokak Güleş İş Merkezi'nde bulunan işletmesini düzenlenen açılış ile hem tanıtımını hem de hizmet çeşitliliğini de sergilemiş oldu.

Açılışa AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Niğde İl Genel Sekreteri Bülent Küçüktuna, Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Alim Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odalarına Bağlı Diğer Oda Başkanları, Bor İlçesi Oda ve kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, İl başkanları,ve yönetim Kurulu Üyeleri, idareci ve yöneticilerin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Açılışta edilen duaların ardından birde kurban kesimi gerçekleşti. Edilen duaların ardından açılış kurdelesinin kesimi ile birlikte uzun zamandır Niğde've Çevresine organizasyon, reklam, tanıtım ajans, baskı, hediyelik, plaket ve bir çok konuda hizmet sağlayan SEEL Ajans yenilenmiş yüzü ile Niğde'ye hizmet vermeye devam edecek.

YELPAZEMİZİ GENİŞLETTİK VE YENİLENDİK

Açılışın ardından yeni işletmeleri ile ilgili açıklama yapan SEEL Ajans İşletme Sahibi Serdar Güleş: "Uzun yıllardır Niğdemize ve çevresine oldukça başarılı hizmetler verdik. şimdi bu hizmetlerimizi genişleterek Niğde ve halkına sunmaya devam edeceğiz. Yeni yerimiz ile ilgili olarak bir çok yenilikte yapmış olduk. Bugüne kadar sağladığımız hizmet kalitesinde hem çitamızı yükselttik hem de yeni fikirlere imza attık" dedi.

Editör: TE Bilişim