Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül Çalışkan, engelliler olarak herkes bizlere yardıma koşarken biz engelliler derneği olarak da yardıma muhtaç çocuklara yardım etmek amacıyla tüm kadınlara “örgünü kap gel” çağrısında bulundu.

Niğde Türkiye Sakatlar Derneği İl temsilcisi Songül Çalışkan, “ Bugün burada İl Müftülüğü tarafından açılan Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler kursumuz vardı. Fakat kurs sonrası hocamızdan rica ettik. Önümüz kış olduğu için ihtiyaç sahibi öğrencilere atkı şapka hediye edeceğiz. Amacımız ihtiyaç sahibi öğrenciler. Kendi bünyemizde bir arada olmak, birlikteliği ve yardımlaşmayı paylaşmak, güzel sohbet ortamı var. Ben bile heveslendim, bir an önce derneğe geleyim işlerimi hemen bitirip örgüme başlayayım diyorum. Büyük bir hevesle başladık ve şimdi bırakamıyoruz.

 Tüm kadınlara çağrıda bulunuyoruz, engelli olmaları şart değil, normal eşimize dostumuza arkadaşlarımıza “örgünü kap gel” diyoruz.

Niğde Halk Eğitim Müdürümüzle görüştük, Şu an kendi çapımızda öğrendiğimizi sergiliyoruz. Çok yakın zamanda kurs hocası görevlendirilecek. Kurs hocamızın eşliğinde yapacağız bu işleri. Şimdilik biz hayır için buradayız. Yaptığımız ürünleri. İhtiyaç sahibi ailelere teslim edeceğiz. Çocuklarımız üşümesin diyoruz.   “ dedi. ,
 
Editör: TE Bilişim