2009 yılından beri Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevini başarı ile yürütmekte iken Aksaray İl müdürlüğüne atanan Şahin Mercan için kurum personeli tarafından bir veda yemeği verildi.


 

200'den fazla kişinin katıldığı ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte duygusal anlar yaşandı. Yemekte yaptığı konuşmada görevi süresince yaşadığı anılardan bahseden Mercan şunları söyledi:

"Sizinle birlikte bu ailenin bir parçası olmaktan her zaman onur duydum. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde çok büyük sıkıntılara rağmen önemli başarılara imza attık. Bu zaman içerisinde birbirimizi kırdığımız anlar oldu. Ben bunu "her ne olursa olsun hiç bir arkadaşımız bunu  kişisel olarak değil, kurumun yüksek menfaatleri doğrultusunda yapmıştır"  şeklinde değerlendiriyorum. Onun için ben bütün arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini  istiyorum. Ben -varsa- bütün haklarımı herkese helal ederken, bundan sonraki çalışma hayatınızı da dün olduğu gibi  bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde, bir aile olarak sürdüreceğinize olan inancımı belirtmek istiyorum.  Bugün bu düşüncemin  daha da  güçlendiğini söylemeden geçemeyeceğim." dedi.

Mercan görevi, süresince kendisine ve kurumuna desteğini esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. 

Yemekte Bulunan YURTAYDER (Yurttan Ayrılanlar Derneği) başkanı Ali  UMUT  ve dernek yöneticileri Şahin Mercan'a teşekkürlerini belirten bir plaket takdim ettiler.

İl Müdürlüğüne bağlı Huzurevi Müdürlüğü, Altunhisar Zihinsel Engelliler Merkez Müdürlüğü, Sevgi Evleri Müdürlüğü,  Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü,  Toplum Merkezi  Müdürlüğü  personeli tarafından da Şahin Mercan'a hediyeler verildi. Tüm personel adına hediye ise en kıdemli çalışan olan Şadi Yıldız tarafından da verildi.

Çok duygusal anaların yaşandığı gece, fotoğraf çekimiyle sona erdi.


 








Editör: TE Bilişim