Devletimizin varlığı, milletimizin bütünlüğü, egemenliğimizin sürekliliği için, sahip olduğu köklü teşkilat yapısı ile Türk Polis Teşkilatımız, her türlü zorluğa karşı mücadele etmekte ve kanı, canı pahasına bu ulvi görevini eksiksiz yerine getirmek için çalışmaktadır.

 

 

167 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği bu zor  görevi başarıyla sürdürmektedir. Yüce Atatürk’ün bize emanet ettiği Şanlı Cumhuriyetimize sahip çıkmaktadır. Polislerimizin sağladığı huzur ve güven ortamı sayesinde özgürlüğümüzü yaşıyor, her türlü endişeden uzak bir şekilde hayatımızı sürdürüyoruz. Millet olarak kendilerine şükran borçluyuz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle;

 

Her biri birer yıldız olan tüm emniyet mensuplarının 10Nisan Polis Gününü ve Polis Haftasını kutluyor, bu kutsal mesleği yerine getirirken şehit olan tüm vatan evlatlarına Allah’ tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum.

 

Ülkemizde huzuru sağlamak için emek veren tüm polislere teşekkür ediyor, görevleri başında bulunan Polislerimize de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

 

Editör: TE Bilişim