Türkiye’nin taahhütsüz ve sınırsız interneti olan Rüzgarnet hizmet sunmaya başladı. Ulusal internet servis sağlayıcı, alt yapı işletme lisansı ve STH lisanslı Niğde merkezli olan fakat tüm Türkiye’de hizmet veren Rüzgarnet internet tamamen kendi altyapısını kullanıp hız kaybına uğramadan evinize kadar internet hizmeti sunuyor.

Rüzgarnet yetkilisi İbrahim Küçüksüslü, taahhütsüz ve sınırsız interneti olan Rüzgarnet’e taahhüt zorunluluğu olmayıp ister taahhütsüz, ister kullanım sözüyle RüzgarNet hizmetlerinden tüm Türkiye faydalanabilir” dedi.

İnternet hizmetini sunan Rüzgarnet hakkında bilgiler aktaran İbrahim Küçüksüslü; “Kota problemi olmayıp sınırsız olarak internet kullanabilirsiniz. Adil kullanım kotası yoktur, hiçbir sebeple hızınızda düşme olmaz. Sunduğumuz internet hizmetini kullanmak için sabit telefon zorunluluğu yoktur. Herhangi bir ekstra ücret ödemeden sınırsız yalın internet kullanırsınız. Direk ulaşabileceğiniz, kişiye özel oluşturduğumuz müşteri hizmetlerimiz vardır. Bağlanmak için numara tuşlamak, müşteri hizmetlerine bağlanmadan önce problemi kısaca belirtin gibi vakit kaybettiren işlemlerle uğraşmazsınız. Müşteri hizmetlerine telefon, kısa mesaj ve mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Teknik servisimiz 7 gün 24 saat aktif olup en geç 1 iş günü içerisinde probleminiz giderilir. Ücretsiz teknik servis hizmeti ile kurulum, arıza ve her türlü problem çözme işleminiz ile verdiğimiz hizmetin kalitesini arttırmak için her zaman müşterilerimizin fikirleri birinci önceliğimizdir. Kalite kontrol ekibimiz aktivasyon tarihinizden itibaren belirli aralıklarla sizinle irtibata geçer ve fikirlerinizi alıp memnuniyet derecenizi ölçmeye çalışır. Paketlerimizin hepsi gerçek sınırsız olup faturanıza ek bir ücret eklenmesi söz konusu değildir.  Ayrıca faturanıza modem ücreti, yalın internet bedeli de yansıtılmayıp sadece paket ücretinizi ödeyerek fiber hızda sınırsız internetin keyfini yaşarsınız” şeklinde konuştu.

Türkiye’de bireysel internet için hiçbir internet servis sağlatıcısının vermediği UPLOAD hızının sağlandığını belerten Küçüksüslü, bu da RüzgarNET paketlerini aktif dosya gönderimi, video gönderimi, online oyun, smarttv izlemeleri gibi aktiviteler için vazgeçilmez kılmaktadır. RüzgarCELL sanal hattımızın takılı olduğu RüzgarLİFE taşınabilir modemlerimiz ile internetinizi istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.  Modemlerimizin boyutları yanınızda taşımaya oldukça uygun olup çantanızda hatta cebinizde taşıyarak kullanabilirsiniz. RüzgarLİFE taşınabilir modemimiz ile tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz. RüzgarLİFE taşınabilir modeminiz ile Türkiye’nin neresinde olursanız olun 4.5 G Hızında interneti kullanırsınız.  Türkiye genelinde MOBİL olarak sınırsız internet hizmetini sunan tek markayız.  4.5 G hızında internetinizi sınırsız olarak kullanabilirsiniz” dedi.

Editör: TE Bilişim