CHP Niğde İl Genel Meclisi Üyesi Rasim YILMAZ ın    Atatürk’ün Niğde’ye Gelişinin 82. Yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

 

İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz mesajında;  Gerek Siyasi, Gerek Askeri Dehasına, Bütün Dünya Milletlerinin hayran olduğu, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Cumhuriyetimizin mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ün   Niğde’yi  çok yoğun çalışma temposu içerisinde  Atatürk’ün ziyaret edebildiği İller arasında Niğde’nin de olması  ayrı bir onur, farklı bir gururdur.

Atatürk’ün  Çiftehan’a Özel İdare kanalı ile bir Kaplıca yapılmasını da emrettiği bu 1 günlük ziyaretinde  Niğdelileri aslında çok iyi tanıdığı ve Niğdelilerden devletin çeşitli kademelerinde memnun olduğu da ortaya çıkmıştır.  

 Hemşerilerimizi sevince boğan bu ziyareti çeşitli kaynaklardan defalarca okumamıza, her yıl düzenlenen etkinliklere

Katılmamamıza rağmen, yine de her yıl artan bir heyecan içerisinde kutluyoruz.  Çünkü ; Günümüzde O’nun başta Türkiye’nin Dış ilişkileri olmak üzere, Ekonomide, Tarımda, Milli Eğitimde, Sağlıkta Ulaşımda, ve daha birçok konuda tespitlerinin ne kadar doğru ve  yerinde olduğu, net bir şekilde ortaya çıkmıştır.

 

Dünyanın en büyük devrimcisi ve Dünyanın en iddialı projelerinden birisi olan Cumhuriyet Projesinin Mimarı, Atatürk’ün göstermiş olduğu hedef olan muasır medeniyetler seviyesine ilimizi, yükseltmek için durmadan dinlenmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz ve edeceğiz. Bu vesile ile, gerek şehrimizin, gerek ise  hemşerilerimizin her türlü sıkıntısının derdinin çözülmesine yönelik yoğun çalışmalarımızın devam ettiğini, görevimizi layığı ile yerine getirme gayreti içerisinde olduğumuzu sizlere arz eder, saygılar ve sevgiler sunarım” dedi.

 

Editör: TE Bilişim