Dernekler federasyonundan yetimlere bayramlık Dernekler federasyonundan yetimlere bayramlık

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi Başkanı Ramazan Yıldız Derneğin  4. olağan genel kuruluna yeniden Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Ramazan Yıldız ; “25 mart perşembe günü yapacağımız genel kurulumuzda tekrardan güven tazeleyerek kaldığımız yerden şehit ailelerimize ve gazilerimize genel merkezimizle ve şubelerimizle çalışmalar yaparak gerek niğdedeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla diyaloglarımızı daha da pekiştirerek sosyal haklarını savunmaya ve onları korumaya devam edeceğiz” dedi.

Şube Başkanı Ramazan Yıldız açıklamasının devamında “ İnşallah perşembe tüm üyelerimizin katılımıyla bir kez daha kaldığımız yerden devam diyeceğiz ve yeni yönetim kurulumla güzel çalışmalar ve hizmetler yapacağız dedi.tüm üyelerimizi bu derneğe şimdiye kadar sahip çıktılar bundan sonrada sahip çıkmaları için genel kurula katılma çağrısı yapıyorum tüm üyelerimizi şehitlik altındaki hayat hastanesi yanındaki yeni dernek binamıza davet ediyorum genel kurulumuzu tamamlayıp yeni yapacağımız çalışmalara ve yolumuza bakalım inşallah” dedi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi Başkanlığı görevini 12 yıl boyunca sürdüren Malül Gazi Ramazan Yıldız, “ben çıktığım bu kutsal yolda şehit ailelerimizi ve gazilerimizi yalnız bırakmamak için tekrardan bu kutsal dernekte hiç bir menfaat beklemedim yine beklememeksizin bu dernekte görev yapmak gönül işi bilinciyle görev yapmaya devam edecem çünkü şehit ailelerimizin acıları benim acım onların yüzlerindeki sevinç benim sevincim olmuştur dedi.

Editör: TE Bilişim