Tükiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde  Şube Başkanı Ramazan Yıldız yaptığı açıklamada; Hemen her fırsatta Şehit, Gazilerimizi ve Ailelerini kullanarak maddi çıkar amacı güden şahsiyetsizler yine devrede...

Derneğimize gelen bilgilere göre virüsten dolayı okulların açılamaması ve uzaktan eğitim verilmesi kararını fırsata çeviren çeşitli Dernek ve Vakıflar tarafından Şehit ve Gazi çocuklarına Tablet,Leptop ve benzeri ihtiyaçlarının karşınlaması amacı ile vatandaşlarımız aranarak maddi destek talep edilmektedir.

Daha önceki süreçlerde de Şehitlik ve Gazilik gibi kutsal değerleri kullanarak şahsi menfaat sağlamak isteyenlere itibar edilmemesi konusunda Kamuoyunu bilgilendirmiştik.

Şehitlik ve Gazilik gibi kutsal değerlere sahip çıkan İlimiz esnaf ve vatandaşlarına tekrar hatırlatmak istiyoruz;

Biz Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tüzüğüne göre bağış toplayan Dernek değil bağış kabul eden Derneğiz.

Oysa biz,Dernek olarak Virüs dolayısı ile İlimizdeki gönlü güzel vatandaşlarımızdan gelen Leptop ve Taplet bağış tekliflerini kabul etmeyip gerçekten ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaştırılmasını tavsiye ederek kabul etmedik.


Nigdemiz ilimizden  tekrar rica ediyoruz. Şehitlik ve Gazilik gibi Ulvi değerleri kullanarak maddi destek isteyen dilencilere itibar etmeyiniz.

Bizim,Tükiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde  Şubesi olarak kimseden maddi bir talebimiz olmadı.Sadece manevi destek istedik ve manevi destek istemeye de devam edeceğiz" dedi. 

Editör: TE Bilişim