PTT’nin kuruluşunun 181’nci yılı nedeniyle açıklamalarda bulunan Niğde PTT Başmüdürü Bedri Evran, Niğde’de 130 çalışan, 6 merkez müdürlüğü, 10 şube, 21 acente ve toplam 37 iş yeriyle vatandaşlara hizmet edilmekte. Bu 37 işyerine günlük olarak 7 bin vatandaşın hizmet aldığını söyledi.

Niğde PTT Başmüdürü Bedri Evran, “ PTT Teşkilatımız bundan 181 yıl önce 23 Ekim 1840 yılında İstanbul ilinde bugünkü yeni cami avlusunda Posta Nezareti adıyla kurularak bugünlere kadar hizmet vermeye devam etmiştir. Bugünlere kadar çeşitli aşamalardan geçerek enson PTT AŞ. Olarak 181 yıldır vatandaşlarımıza kesintisiz olarak hizmet vermekteyiz. 2 asra yakın tarihini tecrübesiyle birleştiren PTT geçmiş ile gelecek arasında uzanan köprü kuran PTT olarak yenilikçi bakış açısıyla kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliği her geçen gün hizmet kalitesini artırarak vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet vermeye çalışmaktadır. Şirketimiz posta sektörünün yanı sıra bilgi alanında paylaşabilen ve küreselleşen bir dünya pazarında söz sahibi olabilmek için iddialı olduğu sektörlere odaklanan bir kurum olmayı hedeflemektedir” diye konuştu.

2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor

Türkiye’de hiçbir banka şubesinin olmadığı 1300 noktada sadece PTT vardır. PTT bu yerleşim alanlarında her türlü posta kargo, bankacılık sigortacılık ve e-ticaret gibi her türlü işlemleriyle vatandaşlarımıza hizmet vermektedir” dedi.

Editör: TE Bilişim