Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın 172. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Niğde PTT Başmüdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına Çelenk koydu.

Çelenk koyma törenin ardından PTT Heyeti Niğde Valisi Alim Barut'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Niğde Valisi Alim Barut, "Her geçen gün kendini yenileyerek toplumun o günkü ihtiyaçlarını karşılayarak bugüne geldi. İnanıyorum bu kuruluş kendini yenileyip toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde bir 100 yıl daha bir 200 yıl daha gidecek. PTT'nin bugününü kutluyorum. Çalışanlarını kutluyorum. Gerçekten toplumda bir ihtiyacı karşılıyorlar ve ihtiyacı günün şartlarına göre karşılıyorlar. Bu sebeple de bende bunları kutluyorum"  dedi.

Niğde PTT Başmüdürü Ali Sevinç ise, "kuruluş yıldönümünün Kurulduğu günden bu güne dek ideali, ülkesine ve milletine daha iyi hizmet etmek olan PTT'nin 172. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor olmaktan ve 172. Kuruluş yıl dönümü münasebeti ile Kurye kargo hizmetlerinde 18-24 Ekim tarihleri arasında uygulanacağı bunun yanında 1. Sınıf 2. Sınıf, 3. Sınıf ve 4. Sınıf HGS hızlı geçiş sistemi barkot etiketlerinin 17.09.2012 tarihinden itibaren tüm PTT merkez müdürlüklerimizde satışına başlandığının haberini vermekten mutluluk duymaktayım" dedi.


Sevinç, "görüldüğü üzere, yenilikçi her zaman daha iyiyi arayan bir hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı yapmaktayız. Beklentilerin ötesinde bir performansla övgü dolu projeleri hayata geçirdik. Bu gün gelinen noktada PTT, rekabetçi ve piyasada belirleyiciliği olan bir kuruluş haline geldi. Bundan sonrada konumumuzu devam ettirmek ve ülkemiz insanının daima en iyiye layık olduğu bilinciyle hareket edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Niğde PTT Başmüdürü Ali Sevinç, Niğde Valisi Alim Barut'a PTT'nin amblemi bulunan çeşitli hediyeler verdi.










Editör: TE Bilişim